Billeder og resultater fra Vinterjagten 

23-02-2020

Til interesserede skytter

Esbjerg Archery vil gerne tage godt i mod dig som skytte, både børn og voksne - orienterer om klubbens muligheder for at lære dig at skyde med bue, og tage de første skridt ind i en verden af bueskydning.

For at kunne give dig den bedste oplevelse når du kommer, er det vigtigt at vores ungdomsansvarlige kontaktes på bueskole{at}esbjergarchery.dk inden du møder op.

Vi vil i fællesskab sætte dig i kontakt med en som kan tage imod dig når du kommer i klubben.
Ungdomsskytter under 18 skal have en forældre med til prøveskydningerne

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til Formand{at}esbjergarchery.dk, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Buernes dag 2020

Nu er der mulighed for at prøve kræfter med bue og pil, når Esbjerg Archery søndag den 6. september 2020 holder åbent hus på Buernes Dag. Alle interesserede kan komme forbi og prøve bueskydning ganske gratis.

Det er sjovt at skyde med bue!


Danmark har nogle af verdens bedste bueskytter som ofte brillerede med millimeter præcise skud til Internationale stævner rundt i verden. Måske har du så du det i tv eller har set én af Hollywood-stjernerne brillere med bue og pil i en film eller serie?

Nu får alle interesserede selv lov at forsøge at sætte pilen i centrum på Buernes Dag 2020. Bueskydning Danmark og Esbjerg Archery slår dørene op til åbent hus søndag den 6. september klokken 12.00 – 15.00.

Instruktører fra i klubben står klar til at hjælpe dig i gang med den fascinerende sport, som kræver både teknik, koncentration og præcision.

Tag familien og vennerne med - bueskydning er nemlig også en social sport, hvor man nemt kan konkurrere med og mod hinanden.

Se om du er ligeså god som den danske europamester, på Buernes Dag søndag den 6. september klokken 12.00 – 15.00, vi glæder os til at se dig.


Buernes dag

Firma arrangementer / Sponsorer

  • Belman 2020

    sponsor_Belman 2020
  • Esbjerg Galvano_2020

    sponsor_Esbjerg Galvano_2020

Esbjerg Archery

Se vores Facebook side for løbende informationer fra stævner og andre nyheder.

Esbjerg Archery