Bueskolen - er et tilbud til dig, som vil prøve at skyde med bue, inden du melder dig ind i foreningen.

Esbjerg Archery vil gerne tage godt imod dig som skytte, både børn og voksne - orientere om klubbens muligheder for at lære dig at skyde med bue, og tage de første skridt ind i en verden af bueskydning.

Bueskolen finder sted over to gange, hvor du starter med andre nye og ganske uerfarne skytter, ved bueskolen er der både trænere og skytter som vil hjælpe dig godt igang.
Voksne som har tidligere har skudt med bue eller ikke har behov for bueskole må gerne kontakte os på nedenstående mailadresse så vil vi i fællesskab sætte dig i kontakt med en af vores voksne skytter.

Du tilmelder dig via Email : bueskole{at}esbjergarchery.dk, bueskole gebyret skal betales ved tilmeldingen, og der vil blive fremsendt en bekræftelse på modtagelse af beløbet.

man er først optaget på bueskolen når der er betalt eller man kan fremvise kvittering for betaling.

Næste bueskole er iøjeblikket ved at blive planlagt og vil blive slået op inden længe. Skulle der komme nok på venteliste til at danne et hold vil vi bestræbe os på at fremrykke eller tilføje en ekstra bueskole for disse personer.

hvis der er spørgsmål kan man skrive til Formand{at}esbjergarchery.dk, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Prisen for de 2 gange er 150 kr. som frætrækkes fra kontingent betalingen, hvis der efterfølgende sker en indmeldelse i klubben.

Der betales via Mobile pay 41586 ved tilmeldingen (husk at skrive skyttens navn)

.

Alle skydebaner, både indendørs og udendørs, må kun anvendes af medlemmer af klubben. Der skal være en voksen over 18 år til stede. Undtagelse kan kun ske efter aftale med en fra bestyrelsen.

Skydeskive banen:
På denne bane er det muligt at skyde fra 10 meter til 70 meter. Banen er "altid" åben for klubbens medlemmer, men man bør dog tjekke kalenderen, om den er udlånt til andre formål.

3D - Bane 

Denne jagt- og feltbane kan benyttes af klubbens medlemmer. tiderne kan ses under træning 3D 
Man bør dog tjekke kalenderen, om 3D banen er lukket pga. f.eks. stævner hos flugtskydningsklubben; på disse dage må man ikke skyde på 3D banen.

Regler for brug af 3D-banerne:
Inden man går ud på en af 3D-banerne, skal man have modtaget vejledning; børn skal være ifølge med en voksen. Man skal altid følge banen "den rigtige vej" rundt fra mål 1 osv. Dette af hensyn til at der kan være andre bueskytter på banen - og dermed forebygges farlige situationer.