Prøv Bueskydning afholdes i vinterhalvåret indendørs (Gjesing fritidscenter) og i sommerhalvåret udendørs (Sønderhedevej 25)

Få en god oplevelse med et prøve bueskydning arrangement. Nedenfor kan du se de forskellige muligheder både firma og private:

Det er altid en god ide, at være tidligt ude med din forespørelse - for klubben har mulighed for at finde instruktør. Vi anbefaler 3 ugers inden arrangement ønskes afholdt.

Arrangementer afvikles altid udenfor de faste træningstider, som ligger fra mandag til torsdag fra kl. 17.00 til 21.00.

Det er ikke tilladt at nyde alkohol før og under bueskydningen. 

Ønsker i at afholde et arrangement eller har i yderligere spørgsmål, så kontankt Erling på: erlingja{at}gmail.com

Firma arrangement

Et firma arrangement er en sponsor støtte til klubben. Arrangementet vil vare 2 timer, og forløber således:

Kort oplæg om klubben og bueskydning. Herefter vil der være introduktion til bueskydning og sikkerhedsregler. Efterfølgende får deltagerne lov til selv at skyde med bue. Efter et par øve runder, vil der være mulighed for at skyde point, hvis der er stemning for det. Enten hold eller indviduel pointskydning . Pris for 6 deltagere 3.000 kr. ved flere deltagere, 100 kr. pr. efterfølgende deltager.

Socialt arrangement

(skoleklasser, tøseaften, firmahygge, fætter/kusine fest, osv)

Kan holdes i klubben. Arrangementet vil vare ca 2 timer, først vil der være kort oplæg om klubben og 

bueskydning. Efterfølgenden vil være introduktion til bueskydning og sikkerhedsregler, så får deltagerne lov til selv at skyde. Efter et par prøve runder er der mulighed for at skyde point, hvis der er stemning for det. Enten som hold eller indviduel pointskydning. 

Pris ved 4 deltagere 850 kr., efterfølgende deltagere 85 kr. pr. deltager

Polterabend

Kan afholdes i Klubben. Arrangementet vil vare ca 2 timer, først vil der være kort oplæg om klubben og bueskydning. Der vil være introduktion til skydningen, og man får lov til selv at skyde. Herefter der der mulighed for at skyde point, hvis der er stemning for det. Enten almindelig point skydning eller et spil dart med bue or pil, hvor deltagerne deles op i to hold. 

Pris ved 4 deltagere 850 kr., efterfølgende deltager 85 kr. pr. deltager

Børnefødselsdag

Kan holdes i Klubbe. Dagen vil vare 3 timer, først vil børnene få instruiktion i sikkerhed få nogle prøverunder med bue og Pil. Herefter vil de skyde point. Der vil være en pause i løbet af de 3 timer, hvor medbragt mad kan nydes i klubbens hvile afdeling. Pris ved 4 deltagere 850 kr., efterfølgende deltager 85 kr. pr. deltager

3d banen

3 d skydning

3d skytter fra andre klubber som har lyst til at prøve vores 3d bane, kan ved henvendelse til vores materiale og voksenansvarlig (mail: voksenansvarlig{at}esbjergarchery.dk) købe sig tid til, at skyde i et nærmer angivet tidsrum.  

3d skytte der har købt sig adgang til skydningen på vores bane skal  kunne fremvise, på forlangende, en gyldig kvitering.